Home » Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

 1. Ga zelf naar je lokale supermarkt om een doneer actie aan te vragen (Let op: Dit moet wel een franchise supermarkt zijn). Laat hun weten dat zij via doneerlokaal.nl de actie kunnen inzetten. Doneerlokaal verzorgt de complete lokale inzet op basis van No Cure No Pay (vraag naar de voorwaarden). Voor de offline winkel uitingen geldt een meerprijs. Zie hier de tarieven wat op het totale doneerbedrag wordt ingehouden. Je kunt een actie hier aanvragen.
 2. Na goedkeuring van de supermarkt vragen wij aanvullende informatie op, zoals naam en rekeningnummer en eventueel aanvullend nog tekst en foto’s, daarna gaan wij de actie inplannen.
 3. Supermarkt consumenten kunnen op 3 manieren doneren:
  1. Via een bedrag of percentage bij iedere upload van de kassabon (dit wordt van tevoren besproken met de supermarkt) en dit bedrag wordt periodiek bijgeschreven aan het behaalde doelbedrag op de website. Zo kun je zelf volgen hoe de doneer actie loopt.
  2. Via statiegeld (inleveren supermarkt), deponeer je kassabon in de hiervoor bestemde donatiebox die bij de statiegeld automaat aanwezig is.
  3. Je kunt online via de website van doneerlokaal.nl een donatie doen.
 4. De supermarkt zal de actie op haar media uitingen delen.
 5. Deel zelf je doneer actie met vrienden, familie en kennissen. Onder iedere actie staan deelbuttons om dit makkelijk te kunnen delen. Je kunt ook de redactie(s) van lokale kranten benaderen om hier nog meer publiciteit aan te geven.
 6. De gedoneerde bedragen worden 1 x per maand automatisch aan je uitbetaald, hierop hoef je geen actie te ondernemen.

Doneer Lokaal en help een ander in je omgeving

Of start een actie voor jezelf, een ander of een goed doel

Start een actie Steun een actie